Seviye Ölçüm Cihazları

Formaldehit Tankı Seviye Ölçümü


Formaldehit kimya endüstrisinde en yaygın olarak kullanılan ve üretilen maddelerden birisidir. Entegre ağaç sanayinde(sunta, mdf, suntalam, mdflam, kontraplak imalatında), reçine ve tutkal üretimlerinde kullanılmaktadır.

MICROPULS 55 radar sensör özellikle agresif sıvıların temassız ölçümü için ideal bir sensördür. Elektronik yükselticisi zor ölçüm şartları için yapılandırılmıştır. PTFE ve PVDF antenleri sayesinde özellikle zorlu sıvılarda, asit, kostik gibi agresif maddelere karşı dayanklıdır. Her türlü kimyasal karışımlarda ve benzeri tüm sıvılarda 30m’ye kadar ölçüm yapabilen en kullanışlı sensörlerden biridir. Tank üzerinde kapladığı küçük alan, küçük ölü ölçüm bölgesi ve montaj kolaylığı sayesinde küçük tanklarda özellikle tercih edilmektedir.

MICROPULS 57L özellikle agresif sıvıların ölçümü için ideal bir sensördür.  PTFE ile kapatılmış paslanmaz çelik horn anten her türlü kimyasal ortamda sorunsuzca çalışır. Bu sayede MICROPULS 57L özellikle zorlu sıvılarda asit, kostik gibi agresif maddelerde, her türlü kimyasal karışımlarda ve benzeri tüm sıvılarda 30m'ye kadar ölçüm yapabilen en kullanışlı radar sensörlerden biridir. 

İlgili Ürünler